13 Şubat 2010 Cumartesi

doktor civanım

odasına girdiğimde önünde yatan arkadaşımın ağzı açıktı ve hiç konuşacak hali yoktu. bir dakika geçmeden sadece isminin baş harfini bildiğim (G) bu kişiyle kanlı ve elim bir konu hakkında hummalı bir sohbete daldık.
aman allahım! hey, hani nerdesin asosyalliğim? susmaları uzun tutan benliğim? tanımıyorsam konuşmasam da olur prensibim?

arkadaşımın dolgusunu bitirirken biz, yazıya dökülecek olsa en az altı word sayfasını geride bırakmıştık.

bu böyle devam etti. ilerleyen günlerde benim dişlerimin tedavisinin bir kısmının uzmanı olan G ile sanki diş tedavisi için bir araya geliyor değildik de onu bahane kılar gibiydik. onun matkabı havada, benim aspiratörüm elimde, ben uyuşuk ağzımla harfleri çıkarmakta zorlanırken o şaşkınlığını belli etmek için maskesini indiriyordu. hiç susmadık. onun elleri benim ağzımdayken o konuştu, tükürme molalarında ben.

bazı anlar oldu. dolu dolu gözlerle baktık birbirimize.

bana ilk söylediği cümle, 'ben sizi nereden tanıyorum?' olmuştu. 'gelecekten' diye cevap vermiştim.

3 yorum:

jora silverstone dedi ki...

son cümleyle bir doctor who tadı yakalamışsın çok hoşuma gittin :))
(asagıdaki nick yazma yerine de vedide yazarken buldum kendimi ehehe)

vedide yalınayak dedi ki...

hala doktor who'yu seyretmeye başlamadığımı sana söyleyemiyorsam bu seni çok ciddiye aldığım ve başıma geleceklerden korktuğum içindir. ama sen sensen ben de senim. korkumu yenip söyledim gitti işte. ve zaten sanıyorum ki ben bensem aynı zamanda sen olduğum için içimde bir doktor who filizlenmiş :)

sebep: altyazı tutturamadım. ilk sezon masaüstümde.

jora silverstone dedi ki...

ahahah Allah iyiliğini versin yahu :) seyretmesen de olur. daha kimseyi katamadım zaten doctor who severler kervanına. babam ben ve ebru üçümüz kervanın kadrolu elemanı olarak istikrarla yolumuza devam ediyoruz. artık kabullendim herkese hitap etmeyen bir dizi olduğunu. bendeki hususi bir sempati. çocukluğumun anıları filan.. ama bir tarafım senin de sevmeni istemiyor değil :)
bu arada hayatıma yeni birilerinin hala girebiliyor oluşu beni de şaşırtıyor bu günlerde. ders programı meselesi ;)