2 Ekim 2010 Cumartesi

dalgalandım da duruldum nırım nırım

selamlaştık, sarıldık, hal hatır sorduk, oturduk, çay içiyorduk ki,
- peki sen nasılsın? dedi. 
- eyvah! dedim içimden. demek ki her günü birbirinden enteresan geçen birbuçuk hafta yüzümde izler bıraktı. demek ki geçen günün sinir bozukluğu hala gözlerimde, demek ki geçmedi, demek ki görüyor..
dedi ki, 
- blogunu okuyorum.

üsküdar'ı çınlatan bir kahkaha atmam işten bile değildi lakin atmadım. 

dedim ki içimden
- blogumu okuduğu halde bana sarıldıysa, hatrımı sorduysa, benimle oturup çay içtiyse, demek ki beni hakikaten seviyor.

- elhamdülillah dedim

8 yorum:

seyyarat dedi ki...

Ölçü bu mu? E ben de okuyorum. çay da içerim seve seve. :)

vedide yalınayak dedi ki...

hahaha hayır değil. kişisine göre değişiyor canım benim. son yazdıklarımı okuyup ertesinde gelmesine göre, son yazdığım şeyin ne olduğuna göre, yani ki havaya göre suya göre.

ama gel bi çay içelim. çok çay içilinir buluyorum seni ;)

seyyarat dedi ki...

Bu benim için bir gösterge mesela. Ben aslında çayla arası pek iyi olmayan bir insanım. Buna rağmen çay içelim dediysem kahve yerine, bu mühim bir gösterge. :)

Gelirim. :) Tarih, yer yeterli benim için.

Zeynep A. dedi ki...

:)) Bende okuyorum blogunu , görsem bi yerde bende sarılırım çayı geçerim yemekte ısmarlarım , tanımıyorum ama bende seviyorum seni , ne bileyim içim ısındı kanım kaynadı öyle birşey işte :)

vedide yalınayak dedi ki...

seyyarat, bekle, yer ve tarih çok yakında belirlenip bildirilecek. ya hu ben seni yaban ellerde, abd'de sanıyordum, bu ne şahane bir haber oldu.

bekle, bekle.. azıcık.

zeynep a. çok teşekkür ederim. son üç günlük hayatımın sürprizi oldun. neredeyse sevilecek biri olduğuma kanaat getirecektim yazdıklarını okuduktan sonra.

ben pek yemek yemem ama içeriz bir kahve, çay, portakal suyu ya da nar ekşisi falan. istanbul'da ikamet ediyorum. koca dünyada aynı şehirde yaşıyor olma ihtimalimizi seviyorum.

M.R.B. dedi ki...

ben blogunu arasira aklima eserse ziyaret ediyorum. ayni yerde otursak, iki metre uzagimda caydanlik kaynasa ve sen on metre uzakta olsan, eger cay iceceksem senden isterim. cayi isterken "istersen bir de kendine doldur" deme ihtiyaci da hissetmem. yazdigini okurum ama ona gore ne gelirim ne giderim. tum bunlarla beraber bas bas bagirsam "seni sevmiyorum" diye yine de bana inanmazsin, bence guzel olan bu ;)



ote yandan yukarida yapmayacaklarimdan biraz bahsetsem de, yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir...

vedide yalınayak dedi ki...

mrb, senin kız kardeşin olmayı ben seçmedim ama, ben sevdim ;)

seyyarat dedi ki...

Ben yaban ellerden döndüm. Birlikte çay içenlerim olsun istiyorum.