17 Mart 2008 Pazartesi

içim buruk. büyük erkek kardeşim (ağabeyim) askere gidecek. içim buruk.

6 yorum:

M.R.B. dedi ki...

bunda ic burkulacak bir sey yok ki... hemen hemen her erkek askere gider ve cok buyuk bir cogunlugu da geri doner. ve sevenleri geri donse de sevinirler, donmese de...

sonucunda her halukarda sevinc olan bir olayin baslangici, ic burkmamali...

hele bir sayisi belli olsun, sayili gun cabuk gecer nasilsa...

ama ille de bir askere ic burkmak istiyorsan, kontenjanini ileri bir tarihe sakla, ileride kullanirsin bu ic burkulmasi kontenjanini... yok yok, ilk aklina gelen kisi degil, dogdugun gun dogan biri giderken...

ayse dedi ki...

ne!? oğullarımız da mı askere gidecek?? aman yarabbi... bunu hiç düşünmemiştim!

Ferda dedi ki...

İnşallah hayırlısıyla en güzel, en verimli şekilde yapar gelirsin vatani borcunu m.r.bm...Hoş hatıraların olur orada ve bunları da bize anlatırsın geldiğinde :)

vedide yalınayak dedi ki...

iç burkulması kontenjanım sınırlı değil sanırım. senin serin sözlerin içime su serpse de geçmiyor nedense. ne garip, giden sensin, kalanları teselli etmeye çalışan da sen.. hanım olmanın verdiği avantajı kullanıyorum besbelli. kalan olmanın verdiği avantajı da..

oğlumun askere gidecek olması çok büyük ihtimalle oldukça uzak br tarihe denk geldiği çin sanırım, tahayyül edemiyorum bunu. zaten benim askerlikle ilgli en yakın tecrübem canım ayşemin eşinin askere gidişiyle ilgili. onlarda da iki bebek ve kalabalık evler dekorunun ardına gizlenmişti askerlik. pek bilmiyorum yani. senin gidişin benim ilk tecrübem olacak..

canım ferdam'ın iyi dileklerine amin diyorum. bir olduğumuzu, biz olduğumuzu tekrar hissedip, saygıyla selamlıyorum hepimizi :)

M.R.B. dedi ki...

oğlumun askere gidecek olması çok büyük ihtimalle oldukça uzak br tarihe denk geldiği çin sanırım, tahayyül edemiyorum bunu.

bunu bir de kendi annene sor istersen. askere onun gitmemi dusundugu yasa gore %60 daha uzun surede gidecegim halde, haftasonu "ne cabuk buyudun de askere bile gidiyorsun" dedi :) duyan da 19lu yaslarimin sonundayim da eve celp pusulasi geldi sanacak :)

vedide yalınayak dedi ki...

:)