21 Mart 2008 Cuma

20 mart 1976 ;)

"doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce.."

bugün ağabeyimin doğum günü. ağabey olmak için öyle çok yaşlı olmaya gerek olmadığını anladım bugün. benim ağabeyim tam bir ağabeydir. yaşı benden sadece 3 fazla. evet 3 çokluk belirtir. ama yaş söz konusu olduğunda çok da fazla değildir. bendeniz aramızdaki yaş farkı değil 3, 3 üssü 3 olduğunda bile pek kaale almıyorum birçoklarını. çünkü yaş hayvanlar içindir deyip çıkıyorum işin içinden. biliyorum bu benim terbiyesizliğim. ama neticede sırf kan bağım olduğu için değil gerçek bir adam olduğu için ağabeyimi çok fazla önemsiyorum. edepsizlik etmemeye çalışırım ona. sözünü dinlemeye gayret ederim. önerilerine büyük ehemmiyet veririm. sığınmam gerekince koşar kolları altına girerim. ellerinden öperim. canım benim..

2 yorum:

M.R.B. dedi ki...

aman aman aman, eridim bittim :)

32 bitmis, 33'e girmisim. cennette insanlarin 33 yasinda olacagini soylerler, demek ki en optimum yasima girmisim. bu arada cennete gidersem ve siz de gelirseniz, beni bu yasimda goreceksiniz demek ki... [simdi aklima geldi de, cehennemde de insanlar hep bir yasta mi olacaklar? evetse kac yasinda?]

neyse en optimum yasimi vatan hizmetine vermeye karar verdim :) bugun askerlik subesinde imzalayacagim kagitlara tarih atmam gerekiyordu ve elim aliskanlik yapmis, 20.03. yazdiktan sonra bir turlu tek seferde 2008 yazamadi :) o rakamlarin ardindan 1976 yazmak otomatige baglanmis.

vedide yalınayak dedi ki...

:) en optimum yaşını tekrar kutluyorum o halde. cennette epey yakışıklı olacağını bilmek de mutluluk veriyor insana.

cehennem konusuna gelince, ne gördüm ne duydum bu konuyla ilgili bir şey.

sevgilerimle..