16 Kasım 2007 Cuma

penisilinli hayat

methini çok duyduğumuz bir çocuk doktoruna gittik. gerçekten de çok güzel ilgilendi sağolsun. ahmet'in bütün itiraz ve ağlamalarına rağmen de muayenesini başarıyla tamamladı. sonuç, aşırı şişmiş bademcikler ve ne olduğunu bilmediğim beta virüs diye bişey. beta keşke aklımda sadece bir ayakkabı çağrışımı yapmakla kalsaydı, yanında uykusuz geceleri, görünmeyen canavardan korkmuş yavrunun sığınışlarını, yapılması zorunlu penisilin iğnelerini ve bozulan sinirlerin meydana getirdiği hasarları getirmeseydi.

küçücük bir kızdım, ablam bana keşke demenin hiç iyi bir şey olmadığını anlatmıştı. ne anlattığını hatırlamıyorum ama aklımda şöyle bir şey kalmış "keşke diyen = eşşek" küçüktüm işte gerçekten. eşşek de hafzalam için yeterince kötü bir şeydi. sanırım bundan sonra en az onbeş sene hiç keşke demedim. ablam gelse, yine anlatsa, ben de şu yukarıdaki "keşke"den daha çok utansam...

3 yorum:

ayse dedi ki...

evlad icin cekilen acidan ne ogrenmemiz gerekiyor acaba? allah`in bize verdigi degeri tahmin edebilmemiz icin bir olcut olabilir mi? olabilir pekala... baska baska seyler de vardir muhakkak.

ayse dedi ki...

cok acil sifalar versin Allah Ahmet`e

vedide yalınayak dedi ki...

ne güzel söyledin. bunu biraz düşünmem gerek. şimdi düşünmeye gidiyorum.